Integritetspolicy

Skånemejerier är måna om att skydda dina personuppgifter och följer tillämpliga lagar som finns för att skydda privatpersoners integritet. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med vilka personuppgifter vi samlar in och behandlar. Integritetspolicyn ger dig nödvändig information om vår hantering av dina personuppgifter. Vi uppmuntrar dig att läsa denna policy noga så att du förstår hur vi behandlar, använder och lämnar ut dina personuppgifter.

Hela vår policy hittar du här.

Om det ändå skulle uppstå frågor får du gärna höra av dig till oss genom att skicka ett e-post till: dataprivacy@skanemejerier.se

För att skydda din integritet kan vi komma att kräva att du identifierar dig i anslutning till att du kontaktar oss med frågor kring hantering av dina personuppgifter. För att vi ska kunna hitta dina personuppgifter i bl a våra databaser kommer vi också att behöva veta ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer. Vi kan också behöva be dig att ange vilket eller vilka av bolagen inom Skånemejerier-gruppen som din fråga avser.